QCC banner

Welkom bij de QCC IBM Nederland

Graag heten wij u van harte welkom op de website van de Quater Century Club IBM Nederland, de vereniging ten behoeve van leden die 25 jaar of meer bij IBM Nederland hebben gewerkt. 

Laatste nieuws:

05 mei 2024: Videobeelden beschikbaar van de ALV 2024

Hans Schuh van de Grey Blue Circle heeft een mooie samenvatting van de ALV 2024 vastgelegd op video. Dus waar je tot nu toe alleen kon genieten van foto's, kun je nu ook de sfeer van de bijeenkomst proeven in bewegend beeld. Ben je erbij geweest? Dan is dit een leuke manier om alles nog eens te herbeleven. Was je er niet? Dan krijg je nu alsnog een idee van wat je hebt gemist.
Om de video te bekijken, hoef je je alleen maar aan te melden op de website en een klik op de link te geven. Klik hier.
Veel plezier!

02 mei 2024: QCC Website is vernieuwd 

Met success is de website van het QCC gemigreerd van Joomla 3 naar Joomla 5. Gelijktijdig zijn een aantal verbeteringen in de layout doorgevoerd. In de nabije toekomst zijn nog meer verbeteringen gepland dus wees niet verrast als de website er stapje voor stapje anders uit gaat zien. 
Er zullen ongetwijfeld nog wel een paar foutjes zijn, bv. links die niet goed werken. Als we het weten lossen we het op. Toch nog opmerkingen, graag per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

18 apr 2024: ALV heeft nieuw bestuur benoemd !

De ALV heeft met algemene stemmen het voorgestelde nieuwe bestuur benoemd. 

 00a0913

In het document Voorstel nieuwe kandidaten bestuur- en commissieleden worden de nieuwe bestuursleden gepresenteerd aan de ALV.

26 feb 2024: Grey Blue Circle nieuwsbrief beschikbaar

De GBC nieuwsbrief van februari 2024 is beschikbaar. Als service naar onze leden en met dank zegging aan Grey Blue Circle kunnen de QCC leden, na aanmelden, de Grey Blue Circle nieuwsbrieven inzien met ondermeer veel informatie over ons pensioen. Zie grey-blue-circle-nieuwsbrieven.