Afdrukken

 

 

QCC Electronische Algemene Leden Vergadering 2021van start

Probleem met toegang tot sommige documenten is opgelost !

Vanaf 1 september is het mogelijk om uw stem uit te brengen over de onderwerpen waarop onze leden tijdens de ALV hun stem uit kunnen brengen. Stemmen is mogelijk tot 15 oktober a.s. 

Na inloggen kunnen leden onder menu optie ALV het  ALV 2021 stemformulier openen. Via het menu, maar ook vanuit het stemformulier, zijn alle stukken in te zien. 

QCC Bijeenkomsten

Gezien de ontwikkelingen en de maatregelen die de overheid afkondigt om de gezondheid van iedereen te beschermen, ziet het er voorlopig niet naar uit, dat we de bijeenkomsten die we tot nog toe organiseerden op dezelfde voet kunnen voortzetten.

Zoals van ons verwacht mag worden, zullen we bij de overwegingen om een bijeenkomst te organiseren rekening houden met de maatregelen die de overheid heeft ingesteld en met de omstandigheid dat velen van onze leden tot de kwetsbare groep behoren.

We zullen er rekening mee moeten houden dat nog lange(re) tijd bijeenkomsten beperkt zullen zijn, maar blijven zoeken naar mogelijkheden om elkaar op verantwoorde wijze te ontmoeten. 

Onze inspanning is er op gericht om in 2022 een geweldige reünie te gaan organiseren.  

 

Toekomstige evenementen (zichtbaar na inloggen) :

 

Welcome to the QCC Netherlands website. We hope you will enjoy.  Most content is (and will remain) in Dutch.

Welkom op de nieuwe QCC Nederland website. We hopen dat het naar de smaak van onze leden is.